مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 فروردین 1392 ساعت 10:362013-04-09پزشكي

متولدین کدام ماه ها در ابتلا به ام اس مستعدترند؟


پژوهش محققان نشان می دهد ماه تولد نوزادان ممکن است در ابتلا به MS تاثیرگذار باشد.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، تحقیقات جدید نشان می دهد سیستم ایمنی بدن، میزان ویتامین D و خطر ابتلا به اِسکلروزِ چندگانه یا اِم اِس ممکن است با ماه تولد در ارتباط باشد.

یک پژوهش که در لندن انجام شده است، نشان داد: نوزادان متولد ماه می (اردیبهشت تا خرداد) سطوح پایین تر ویتامین D را دارند و به طور بالقوه در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به MS نسبت به نوزادان متولد شده در ماه نوامبر (آبان تا آذر) هستند.

مولتیپل اسکلروزیس یک بیماری ناتوان کننده عصبی است که می تواند منجر به مشکلات بینایی، کنترل عضلات، شنوایی و حافظه شود.

بر اساس گزارش منتشر شده در مجله JAMA Neurology ، این یافته ها نشان می دهد تحقیقات بیشتری برای نیاز بدن به مکمل ویتامین D در دوران بارداری نیاز است.

پژوهشهای انجام شده بر روی نمونه خون بند ناف گرفته شده از 50 نوزاد متولد شده در ماه های نوامبر و 50 نمونه خون گرفته شده از کودکانی که در ماه مه در بین سال های 2009 و 2010 به دنیا آمده اند نتایجی را نشان داد.

این نمونه ها مشخص کرد ماه تولد در ابتلا به ام اس در نوزادان بسیار موثر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متولدین کدام ماه ها در ابتلا به ام اس مستعدترند؟

متولدین کدام ماه ها در ابتلا به ام اس مستعدترند؟