مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 فروردین 1392 ساعت 10:232013-04-08پزشكي

10 درصد آزادشهریها مبتلا به فشار خون هستند


رییس مرکز بهداشت و درمان آزادشهر گفت: 10 درصد مردم شهرستان به مشکل فشار خون مبتلاء هستند.

- رسول صلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آمار نشان می دهد که از هر 10 نفر بین 20 تا 30 سال یک فر مبتلا به فشار خون است درحالیکه در سنین 50 سال به بالا از هر 10 نفر پنج نفر مبتلا به فشار خون است.

صلاحی با بیان اینکه کیلنیک دیابت روز چهارشنبه هفته جاری افتتاح می شود، اظهار داشت: همایش پیاده روی کارکنان ادارت روز پنجشنبه برگزار می شود.

رییس مرکز بهداشت آزادشهر بیان داشت: از 25 اسفندماه تا 15 فروردین 9 هزار و 65 مورد تزریقات، چهار هزار و 405 مورد ویزیت پزشک عمومی، 230 مورد مامبوریت فوریت های پزشکی و 165 مورد ماموریت غیر تصادفی انجام شد.

وی گفت: در ایام طرح نوروزی 14 کودک در شهرستان متولد شدند و هزار و 215 کیلوگرم مواد غذایی فاسد از سردخانه های و 13 هزار کیلوگرم مواد فاسد نیز از طرق دیگر شناسایی و معدوم شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 درصد آزادشهریها مبتلا به فشار خون هستند

10 درصد آزادشهریها مبتلا به فشار خون هستند