مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 فروردین 1392 ساعت 09:462013-04-08دانش

عضویت دکتر چگینی در اندیشکده «آمایش‎های بنیادین» مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت


دکتر وحید چگینی، رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی به‎عنوان عضو اندیشکده آمایش‎های بنیادین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت انتخاب شد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه، پیرو نظر شورای عالی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت دکتر وحید چگینی با عنایت به مراتب عالی علمی و تجربیات به عنوان عضو اندیشکده آمایش‎های بنیادین انتخاب شد.

بر این اساس، فعالیت‎های این مرکز عمدتاً در اندیشکده‎ها که اتاق فکری متشکل‎از 15 تا 25 نفر از صاحب‎نظران، استادان برجسته دانشگاه‎ها و حوزه‎های علمیه و همچنین مدیران و سیاست‎گذاران سطوح راهبردی است، انجام خواهد شد.

مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت طی نشست اندیشه‎های راهبردی در محضر مقام معظم رهبری و به فرمان معظم له، در دوم خرداد ماه سال 1390 تاسیس شد.

در این مرکز، تاکنون مقدمات تشکیل عناوین 27 اندیشکده فراهم شده است.

هریک از اندیشکده‎ها مسوولیت هماهنگی و ساماندهی امر تحقیق، طراحی و تدوین بخشی از الگو و پایش اجرای آن را بر عهده دارند.

شایان ذکر است که در اندیشکده آمایش‎های بنیادین در زمینه‎های طراحی آرایش هدفمند و بهینه تمام عوامل پیشرفت در ارتباط با ظرفیت‎های انسانی، اقلیمی، تاریخی، فرهنگی و غیره در تمام مناطق و نواحی کشور، با توجه ویژه به خلیج فارس، مناطق کویری، روستاها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضویت دکتر چگینی در اندیشکده «آمایش‎های بنیادین» مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت

عضویت دکتر چگینی در اندیشکده «آمایش‎های بنیادین» مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت