مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 فروردین 1392 ساعت 18:402013-04-07پزشكي

بیش از 18 درصد استان فارسی های 15 تا 64 ساله فشار خون بالا دارند


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در استان فارس 26/18 درصد جمعیت 15 تا 64 ساله دچار فشار خون بالا هستند که انتظار می رود این میزان با بالا رفتن متوسط سن جامعه و افزایش چاقی افزایش یابد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، محسن مقدمی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: بیماری های قلبی -عروقی مهم ترین علت مرگ و میر در جوامع پیشرفته و در حال توسعه می باشد و عامل خطر حدود 54 درصد سکته های مغزی و 47 درصد بیماری های ایسکمیک قلب، فشار خون بالا است.

وی گفت: در استان فارس 26/18درصد جمعیت 15 تا 64 ساله دچار فشار خون بالا هستند که انتظار می رود این میزان با بالا رفتن متوسط سن جامعه و افزایش چاقی افزایش یابد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: فشارخون بالا عبارت است از فشار خون مساوی یا بالاتر از 90/140 میلیمتر جیوه که حداقل در دو جلسه به فاصله یک هفته ودر هر جلسه دو بار اندازه گیری شده و متوسط آن مساوی یا بیشتر از مقدار فوق باشد.

مقدمی بیان داشت: اصولا از فشار خون بالا به عنوان قاتل خاموش یاد می شود چرا که بسیاری از بیماران زمانی متوجه فشار خون بالای خود می شوند که منجر به عوارض ناگواری مثل عوارض قلبی عروقی، سکته های مغزی، عوارض چشمی و کلیوی شده باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 18 درصد استان فارسی های 15 تا 64 ساله فشار خون بالا دارند

بیش از 18 درصد استان فارسی های 15 تا 64 ساله فشار خون بالا دارند