مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 فروردین 1392 ساعت 07:582013-04-02بين الملل

شماری از تروریست ها در ریف القصیر در حمص به هلاکت رسیدند


نیروهای ارتش سوریه شماری از تروریست ها را در ریف القصیر در حمص به هلاکت رساندند و تعداد زیادی از خودروها و تجهیزات آنها را منهدم کردند.

به گزارش شبکه تلویزیونی سوریه نزار محمد صطوف و محمد الوادی از جمله تروریست هایی هستند که در این درگیری ها به هلاکت رسیده اند.

نیروهای ارتش سوریه مخفیگاه های تروریست ها در عین حسین جنوبی در ریف الرستن و محله المشجر جنوبی در تلبیسه و تل ذهب در منطقه الحوله و مزارع جندر نیز هدف حمله قرار دادند و تعدادی از تروریست ها را به هلاکت رساندند و زخمی کردند.

مواضع تروریست ها در روستای الحصن در حمص نیز هدف حمله نیروهای ارتش سوریه قرار گرفت و خسارات سنگینی به آن ها وارد آمد.

شماری از تروریست هایی که در این حملات به هلاکت رسیده اند شناسایی شده اند.

در تصاویر پخش شده از این روستا پس از پاکسازی،تصاویری از اجساد تروریست ها که بر روی زمین افتاده است دیده می شود.

در میان اجساد کشته شدگان جسد فرمانده تروریست ها نیز که از لبنان سلاح و مهمات به سوریه قاچاق می کرد دیده می شود.

اهالی منطقه می گویند تروریست ها با ورود به آنجا همه چیز را نابود کردند و شماری را نیز به قتل رساندند و به آزار و اذیت مردم پرداختند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شماری از تروریست ها در ریف القصیر در حمص به هلاکت رسیدند

شماری از تروریست ها در ریف القصیر در حمص به هلاکت رسیدند