مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 فروردین 1392 ساعت 09:002013-04-01بين الملل

فارس گزارش می دهد از پرداخت بهای قلعه الموت تا قلعه خوفناک نویزرشاه


حسن صباح در سال 482 هجری قمری، قلعه الموت را تصرف و بهای آن را که معادل یک یا سه هزار دینار طلا بود به حاکم رانده شده آن پرداخت کرد.

- " از آبیک، قلعه الموت در شمال غربی استان قزوین و در نزدیکی روستای گازرخان قرار دارد که در مورد سال ساخت قلعه بین مورخان اختلاف نظر است اما باید آن را متعلق به اوایل دوره اسلامی دانست.

شهرت قلعه الموت به خاطر حسن صباح مروج مذهب اسماعیلیه در دوره سلجوقی است.

لازم است بگوییم، حسن صباح پس از رانده شدن از دربار ملک شاه سلجوقی برای فراگیری اصول مذهب اسماعیلیه نزد فاطمیان مصر رفت و در مدت کوتاهی به داعی کبیر ملقب شد.

حسن صباح پس از بازگشت از مصر، سراسر ایران را برای پیدا کردن مقری برای فعالیت های خود زیر پا گذاشت و در نهایت منطقه الموت را به عنوان مکانی برای فعالیت های خود انتخاب کرد.

قلعه الموت در سال 654 هجری قمری به تصرف هلاکوخان مغول در آمد که با تصرف این قلعه و به آتش کشیده شدن کتابخانه نفیس آن، این قلعه از رونق افتاد و به زندان و تبعیدگاه تبدیل شد.

به دلیل حوادث طبیعی و غیرطبیعی، آثار بر جای مانده از این قلعه بسیار اندک است.

با وجود اینکه کماکان سازمان میراث فرهنگی کشور برای رسیدن به اطلاعات بیشتر درباره این قلعه تاریخی به حفاری علمی در این منطقه مشغول است ولی این قلعه هر ساله پذیرای میهمانان ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس گزارش می دهد از پرداخت بهای قلعه الموت تا قلعه خوفناک نویزرشاه

فارس گزارش می دهد از پرداخت بهای قلعه الموت تا قلعه خوفناک نویزرشاه