مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 فروردین 1392 ساعت 10:062013-03-30اقتصادي

استاندار گیلان: مجوز برداشت معادن غیرفعال باید باطل شود


استاندار گیلان بر ابطال مجوز برداشت معادن غیرفعال تأکید کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، کیهان هاشم نیا در نخستین نشست کارگروه توسعه معادن گیلان با بیان اینکه برخی از معادن استان بدون استفاده سالهاست که رها شده اند، گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان موظف به شناسایی دقیق این معادن و ابطال پروانه بهره برداری آنهاست.

وی با بیان اینکه با فعال سازی معادن گیلان علاوه بر ایجاد اشتغال، درآمد دولتی از محل استخراج معادن افزایش می یابد، گفت: بخش زیادی از این درآمدها صرف عمران و آبادانی روستاها خواهد شد.

هاشم نیا با اشاره به اینکه یک و دو دهم میلیارد تن حجم ذخایر قطعی معدنی کشف شده در گیلان است، گفت: در کنار برخورد با افراد سودجو از سرمایه گذاران حقیقی در این حوزه نیز استقبال می شود.

به گزارش ایسنا، سال گذشته از 101 معدن استان حدود 8 میلیون تن انواع مواد معدنی شامل مصالح ساختمانی، انواع سنگ های تزیینی و نما، سنگ لاشه، ماسه کوهی و رودخانه ای، مواد معدنی غیرفلزی، انواع خاک های صنعتی و مواد معدنی فلزی شامل سرب و روی استخراج شده است و 1750 نفر در این معادن مشغول به کارند.

انتهای پیام در زمینه ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاندار گیلان: مجوز برداشت معادن غیرفعال باید باطل شود

استاندار گیلان: مجوز برداشت معادن غیرفعال باید باطل شود