مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 فروردین 1392 ساعت 09:302013-03-24سياسي

سفر به سرزمین ملائک / 44 تیموری: تضعیف بنیان خانواده هدف دشمنان انقلاب است


مسئول کاروان راهیان نور شهرستان شاهرود گفت: متأسفانه امروز تهاجم فرهنگی دشمنان با هدف سست کردن معنویت و اخلاق و از هم پاشیدن بنیان خانواده به داخل خانه ها نفوذ پیدا کرده است.

- علیرضا تیموری در حاشیه اعزام کاروان راهیان نور شاهرود در گفت وگو با خبرنگار " در شاهرود اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، نشان دادن رشادت ها و ایثارگری های جوانان این مرز و بوم و شناساندن راه و هدف آن بزرگواران از مهم‏ترین اهداف برگزاری اردوهای راهیان نور است.

وی افزود: متأسفانه امروز تهاجم فرهنگی دشمنان با هدف سست کردن معنویت و اخلاق و از هم پاشیدن بنیان خانواده به داخل خانه ها در شهرها و روستاها نفوذ پیدا کرده است.

مسئول کاروان راهیان نور شهرستان شاهرود ادامه داد: مقام معظم رهبری بارها تأکید داشته اند که امروز جنگ نرم به خانه های ایرانیان نفوذ یافته و جوانان را مورد هدف قرار داده است؛ بنابراین باید درصدد یافتن راه چاره بود.

تیموری افزود: باید ابتدا نقاط قوت ضعف و قوت را بشناسیم و سپس در صدد رفع معایب، نواقص و ضعف ها برآمده و نقاط مثبت و قوت را تقویت کنیم؛ البته باید نقاط قوت و ضعف دشمنان را نیز بشناسیم.

وی تصریح کرد: بصیرت افزایی، آگاه سازی و دشمن شناسی بهترین راهکار جنگ نرم، پنهان و پیچیده امروز است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفر به سرزمین ملائک / 44 تیموری: تضعیف بنیان خانواده هدف دشمنان انقلاب است

سفر به سرزمین ملائک / 44 تیموری: تضعیف بنیان خانواده هدف دشمنان انقلاب است