مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 اسفند 1391 ساعت 11:582013-03-15بين الملل

دانش آموزان یونان بحران زده از شدت گرسنگی ضعیف می شوند


یک روزنامه آلمانی در گزارشی به سوء تغذیه شدید دانش آموزان و کودکان و ضعف جسمانی آنها در کشور بحران زده یونان اشاره کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "هامبورگر ابند بلات" آلمان در مطلبی به ادامه بحران در یونان و تاثیر آن بر دانش آموزان در این کشور پرداخت و نوشت : دانش آموزان یونانی از گرسنگی بسیار ضعیف شده اند.

به این ترتیب بحران در یونان، ضعیف ترین قشر در این جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.

همواره کودکان بیشتری در این کشور دچار سوء تغذیه می شوند.

این مسئله به ویژه، توجه معلمان مدارس را به خود جلب کرده است.

نویسنده در ادامه به نامه "کاترین نیکولایدو"، یک مدیر مدرسه ابتدایی خطاب به صدر اعظم آلمان که در اینترنت منتشر شده است اشاره کرد که در آن به وضعیت معلمان و کودکستانهای یونان پرداخت و از یک کودک شش ساله در یونان فقیر سخن گفت که بر اثر گرسنگی بسیار ضعیف شده بود.

نیکولایدو در نامه خود همچنین نوشت که وی تصمیم گرفت با خانواده این کودک دیداری داشته باشد،آنها در یک فضای تاریک و بسیار تنگ زندگی می کردند، والدین این کودک هر دو بیکار بودند و هیچ چیز حتی نان برای خوردن نداشتند.

وی می گوید این اتفاق من را به این فکر واداشت که نامه ای بنویسم، وضعیت این کودک تنها مورد در یونان نیست و در بسیاری از شهرهای یونان بسیاری کودکان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانش آموزان یونان بحران زده از شدت گرسنگی ضعیف می شوند

دانش آموزان یونان بحران زده از شدت گرسنگی ضعیف می شوند