مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 اسفند 1391 ساعت 07:062013-03-15ورزشي

خروج از مدیریت سنتی با وسیع تر کردن دامنه ورود علم به فوتبال


یک کارشناس فوتبال معتقد است که روند علمی شدن در فوتبال تا حدودی شروع شده، اما این روند نسبت به کشورهای صاحب نام در فوتبال زیاد چشمگیر و منطقی نیست.

فریدون معینی در گفت وگو با خبرنگار علم ورزش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب که فوتبال علم نیست بلکه هنر است، اظهار کرد: این هنر سبب می شود تا بازیکنان برحسب استعدادی که دارند در بهترین مسیر پیشرفت قرار بگیرند، البته در گذشته فوتبال بیشتر به صورت سنتی اداره می شد و علم هنوز ورود پیدا نکرده بود اما در برهه کنونی تغییرات زیادی از لحاظ بدنسازی، فیزیولوژی، روانشناسی، تغذیه و علم تمرین در بازیکنان به وجود آمده و اثرات آن را به مرور شاهد هستیم.

وی افزود: ورود علم به فوتبال حتی از نظر استعدادیابی نیز تاثیرات مثبتی را در پی داشته و تحقیقات و پژوهش های علمی در این باره نشان می دهد که استعدادیابی در دو مرحله 6 و 12 سال بهترین زمان برای این امر است تا با شناسایی و پرورش بازیکنان بتوان بازیکنان نخبه را به تیم ملی تزریق کرد.

حتی تحقیقات وسیعی درباره ارتباط فوتبال با علوم مختلف تربیت بدنی صورت گرفته و شرکت های بزرگی مثل آمیکو با تجزیه و تحلیل آماری فوتبال، بازیکنان را از هر لحاظ مورد بررسی و آنالیز قرار می دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خروج از مدیریت سنتی با وسیع تر کردن دامنه ورود علم به فوتبال

خروج از مدیریت سنتی با وسیع تر کردن دامنه ورود علم به فوتبال