مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 اسفند 1391 ساعت 11:282013-03-14پزشكي

افزایش چاقی و بیماری های قلب و عروق در کهگیلویه و بویراحمد نگران کننده است


رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزایش چاقی، تغذیه نامناسب و رشد بیماری های قلب و عروق در کهگیلویه و بویراحمد را نگران کننده عنوان کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر، سید حسام الدین نبوی زاده ظهر پنجشنبه به خبرنگاران گفت: هم اکنون بیماریهای قلبی و عروقی یکی از اصلیترین عوامل مرگ و میر در این استان است.

وی فعالیت بدنی ناکافی و تغذیه نامناسب را از علل ابتلا به این بیماری ها عنوان کرد و افزود: میزان تحرک بدنی در بین مردم این استان به خصوص زنان بسیار کم است که این منجر به دیابت، پوکی استخوان و فشارخون شده است.

نبوی زاده تاکید کرد: لازم است هر فرد در هفته پنج بار و هربار 30 دقیقه ورزش و پیاده روی کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بر فرهنگسازی در این زمینه تاکید کرد و گفت: برگزاری همایشهای پیاده روی از سوی نهادهای مختلف می تواند موجب گرایش بیشتر مردم به ورزش شود.

مصرف گوشت قرمز و میزان چاقی در استان بالاست وی همچنین مصرف گوشت قرمز را در این استان را بسیار بالا عنوان کرد و اظهار داشت: در عین حال مصرف ماهی به عنوان یک غذای بسیار مفید در استان کم بوده و لازم است حداقل هفته ای دوبار مصرف شود.

نبوی زاده مصرف میوه و سبزی را نیز در این استان کم عنوان کرد و گفت: میوه و سبزی با پایین آوردن فشار خون نقش مهمی در سلامت افراد دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش چاقی و بیماری های قلب و عروق در کهگیلویه و بویراحمد نگران کننده است

افزایش چاقی و بیماری های قلب و عروق در کهگیلویه و بویراحمد نگران کننده است