مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 اسفند 1391 ساعت 11:282013-03-04اقتصادي

حذف تصرف 170 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی


تصرف غیر قانونی 170 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی خبر داد و گفت : 84 هزار هکتار به صورت فوری رفع تصرف شده و بقیه نیز در مراحل حقوقی است.

علیرضا اورنگی در نشست خبری هفته منابع طبیعی افزود : 17 هزار و 200 کیلومتر نیز کمربند حفاظتی اراضی ملی است وهفت طرح بین المللی در دو میلیون هکتار با همکاری ایران، برنامه عمران ملل متحد و فائو در حال اجراست که محور اصلی آن را مشارکت جدی مردم و جوامع محلی تشکیل می دهد.

وی گفت : گام اول برای ساماندهی مالکیت بخش های مردمی، هماهنگی آن با سیاست مدیریت پایدار جنگل است.

اورنگی در باره استفاده دامی از بذر بلوط جنگل ها هم اظهار داشت : در هر هکتار از جنگل های بلوط 150 تا 300 کیلوگرم بذر بلوط تولید می شود و چون عمدتا در بخشی از کشور ما توسعه و احیای جنگل ها با روش دانه زایی انجام می شود اصرار داریم این بذرها در جنگل ها باقی بماند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت : برخی دامداران به صورت سنتی از بذر بلوط برای تغذیه دام استفاده می کنند که این مصرف نیز 15 تا 25 درصد غذای دام را تشکیل می دهد و فقط به عنوان یکی از موارد تامین علوفه غذایی دام استفاده می شود.

اورنگی در باره طرح جامع منابع طبیعی کشور گفت : این طرح مال نمایندگان مجلس است و آنچه که از سوی مجلسی ها مصاحبه و چاپ شده تلفیقی از لایحه جامع خاک و طرح خود نمایندگان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف تصرف 170 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی

حذف تصرف 170 هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی