مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 اسفند 1391 ساعت 16:282013-03-02اجتماعي

نصب بیلبورد بر بام های مشهد ممنوع شد/ لزوم مشارکت در زیباسازی شهر


مدیر طراحی و بهسازی محیط شهری شهرداری مشهد گفت: نصب بیلبورد بر پشت بامها ممنوع است چون ایمنی ندارند.

- به گزارش خبرنگار مهر، حسین برلیانی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این بیلبوردها ایمنی لازم را ندارند و از زیبایی فضای شهر می کاهند.

وی با اشاره به مدیریت نصب و جاگذاری تابلوها و بیلبوردهای تبلیغاتی بیان کرد: تابلوهای تبلیغاتی غیر مجاز از سطح شهرجمع آوری می شوند.

وی یادآور شد: در سال 89 طرح جامع تبلیغات محیطی به تصویب شورای اسلامی شهر مشهد رسید و نقاطی که حجم بالای تردد را داشتند برای نصب تلویزیون شهری معرفی شدند.

برلیانی اعلام کرد: 21 نقطه در شهر برای نصب تلویزیون تاییدیه گرفته اند و طبق مصوبه طرح جامع تلویزیون های شهری، ارتفاع پایه از 6 تا 12 متر و ابعاد آنها از 24 تا 86 متر مربع اعلام شده است.

وی بیان کرد: با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری تابلوهای غیر مجاز جمع آوری می شوند.

برلیانی با تاکید بر ساماندهی مبلمان شهری گفت: از مهم ترین فعالیت های دانش طراحی شهری ارتقای فضاهای شهری و ساماندهی مبلمان شهری است.

وی با تاکید بر لزوم مشارکت سازمانها و مردم در ساختن شهری زیبا افزود: تبلیغات محیطی در سیمای بصری شهر تاثیر گذار است و ایجاد فضاهای زیبای شهری و ساختارهای متناسب در سلامت روان شهروندان موثر اس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نصب بیلبورد بر بام های مشهد ممنوع شد/ لزوم مشارکت در زیباسازی شهر

نصب بیلبورد بر بام های مشهد ممنوع شد/ لزوم مشارکت در زیباسازی شهر