مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 اسفند 1391 ساعت 10:552013-02-26پزشكي

رییس کرسی یونسکو در آموزش سلامت روان: باید اعتراف کنیم،اخلاق ما پزشکان با مردم خوب نیست


رییس کرسی یونسکو در آموزش سلامت روان گفت: باید اعتراف کنیم که اخلاق ما پزشکان با مردم خوب نیست و باید دعا کنیم سر و کار مردم به ما پزشکان و بیمارستانها نیفتد.

- به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، مصطفی معین در سومین همایش سلامت روان و رسانه که در فرهنگسرای رسانه برگزار شد افزود: برآوردی که از فعالیت رسانه های ملی و نهادهای آموزشی انجام گرفته، بیانگر این است که به آموزش کمتر در کشور پرداخته شده است.

وی با اشاره به اولویت هایی که سازمان بهداشت جهانی تعیین کرده گفت: سلامت روان، بیماری های قلب و عروق، سرطان ها، سوانح و حوادث، دیابت، آسم و آلرژی، ایدز، محیط زیست و اعتیاد از اولویت های تعیین شده هستند.

معین با انتقاد از اینکه سرمایه اجتماعی کشور در حداقل ها قرار دارد گفت: فردگرایی در جامعه بسیار زیاد است و انواع تبعیض ها را در جامعه می بینیم و استرس های شغلی، بیکاری و .

ناپایداری های سریعی را ایجاد کرده که به سمت عقب گرایش دارد.

رییس کرسی یونسکو در آموزش سلامت روان تصریح کرد: سبک زندگی ناسالم از مصرف مواد مخدر گرفته تا رژیم غذایی نامناسب و نقص حریم خصوصی باعث ایجاد فضای خشونت بار در جامعه شده که آن را حتی در ترافیک های روزمره، ساعت های اداری و خانواده ها شاهد هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس کرسی یونسکو در آموزش سلامت روان: باید اعتراف کنیم،اخلاق ما پزشکان با مردم خوب نیست

رییس کرسی یونسکو در آموزش سلامت روان: باید اعتراف کنیم،اخلاق ما پزشکان با مردم خوب نیست