مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 بهمن 1391 ساعت 16:112013-02-11دانش

تولید پنج نمونه صنعتی رله دیجیتال و هوشمند کلید خورد


قرارداد طرح کلان ملی فناوری طراحی و ساخت پنج نمونه صنعتی رله ملی دیجیتال و هوشمند بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر منعقد شد.

به گزارش خبرنگار فناوری ایسنا، این قرارداد عصر دوشنبه طی مراسمی در حاشیه افتتاح همزمان هفت آزمایشگاه تخصصی پیل سوختی و هیدروژن در هفت دانشگاه کشور که با حضور دکتر سلطان خواه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، بین دکتر رهایی، رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتر خیام نکویی، معاون فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

دکتر غلامحسین رحیمی، رییس مرکز طرح های کلان ملی فناوری و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه امضای این قرارداد در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه رله یکی از مهم ترین اجزای کنترل کننده سامانه های صنعتی است، گفت: رله های صنعتی در ظرفیت ها و قدرت های مختلف با توجه به نیاز صنایع به کار گرفته می شوند.

ساده ترین رله ها در منازل بین یخچال و منبع تغذیه برق (محافظ) استفاده می شود تا افت و خیز جریان برق را کنترل کند.

وی با بیان اینکه رله های ساده در کشور مانند محافظ ها در کشور ساخته می شود، تصریح کرد: این در حالی است که رله های سنگین صنعتی که در صنایع فولاد، آلومینیوم و مجتمع های پتروشیمی کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید پنج نمونه صنعتی رله دیجیتال و هوشمند کلید خورد

تولید پنج نمونه صنعتی رله دیجیتال و هوشمند کلید خورد