مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 بهمن 1391 ساعت 09:402013-02-11اقتصادي

دبیر دومین همایش اقتصاد مقاومتی مطرح کرد امکان افزایش 700 میلیارد دلاری درآمدهای کشور/ خام فروشی نکنیم


دبیر دومین همایش اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه با تولید فرآورده های نفتی 700 میلیارد دلار به تولید داخل اضافه می شود، گفت: - به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس توانا ، علیرضا معینی در نشست خبری دومین همایش اقتصاد مقاومتی با محور انرژی اظهار داشت: این همایش با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص الزام ایجاد اقتصاد مقاومتی برای مقابله با تهاجم اقتصادی بیگانگان برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: با ایجاد اقتصاد مقاومتی، کشور در صورت تحریم از سوی دشمنان در تنگنا قرار نخواهد گرفت.

از این رو دبیرخانه دائمی اقتصاد مقاومتی در دانشکده مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت تشکیل شد.

معینی تصریح کرد: در همایش اول که در اردیبهشت ماه امسال برگزار شد، بیشتر به تبیین ابعاد مختلف اقتصاد مقاومتی پرداختیم تا این موضوع برای مخاطبان روشن شود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: با توجه به اهمیت انرژی در ایران و منطقه و همچنین ذخایر بالای نفت و گاز کشور، یکی از اولویت ها در موضوع اقتصاد مقاومتی بحث انرژی است.

وی گفت: سالانه 300 میلیارد دلار تولید در نفت وگاز داریم که اگر صحیح به کار گرفته شود،حوزه انرژی می تواند کشور را از چنان رشدی برخوردار کند که با مشکلات فعلی مواجه نباشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دبیر دومین همایش اقتصاد مقاومتی مطرح کرد امکان افزایش 700 میلیارد دلاری درآمدهای کشور/ خام فروشی نکنیم

دبیر دومین همایش اقتصاد مقاومتی مطرح کرد امکان افزایش 700 میلیارد دلاری درآمدهای کشور/ خام فروشی نکنیم