مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 بهمن 1391 ساعت 11:552013-02-06حوادث

رییس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی خبر داد تهدید همسر سابق به انتشار عکس های خصوصی در اینترنت / دستگیری مزاحم اینترنتی در تبریز


رییس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی از دستگیری مزاحم اینترنتی در کمتر از چند ساعت در تبریز خبر داد و گفت: متهم همسر سابقش را به انتشار عکس های خصوصی در اینترنت تهدید کرده بود.

- محمد قاسملو امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: پرونده قضایی نیابتی از تهران به همراه شاکیه به این پلیس واصل شد و در بررسی اولیه حساسیت پرونده مشخص و موضوع به طور جدی در دستور کار اداره مبارزه با جرایم سایبری پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی در ادامه گفت: خانمی به هویت معلوم با ارائه نیابت اعلام داشت که همسر سابقش با انتشار عکس ها و مطالب کذب در فضای اینترنت و در فیس بوک قصد آبروریزی و زیر سئوال بردن شخصیت وی در نزد خانواده را داشته و با ارسال ایمیل های تهدید کننده آرامش روانی وی را مختل کرده است که بر این اساس دستگیری همسر این خانم در دستور کارشناسان مبارزه با با جرایم سایبری قرار گرفت.

قاسملو در ادامه تصریح کرد: با انجام کارهای فنی و بررسی ایمیل ارسال شده از طرف متهم مشخص شد نامبرده در منزل پدری حضور دارد که با استفاده از مهندسی اجتماعی و شگردهای روانشناسی، متهم به پای اینترنت کشانده شد و در حین چت در یاهو، بعد از چند ساعت در منزل پدری اش دستگیر شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی خبر داد تهدید همسر سابق به انتشار عکس های خصوصی در اینترنت / دستگیری مزاحم اینترنتی در تبریز

رییس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی خبر داد تهدید همسر سابق به انتشار عکس های خصوصی در اینترنت / دستگیری مزاحم اینترنتی در تبریز