مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 بهمن 1391 ساعت 11:162013-02-05سياسي

عرضه واکسن «لپتوسپیروز» انسان و دام در سال آینده / واکسن تب برفکی روغنی، در مرحله آزمایش


رییس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از تولید واکسن لپتوسپیروز در این موسسه خبر داد و گفت: این دارو به عنوان واکسن بیماری مشترک انسان و دام استفاده می شود و در مراحل نهایی تولید قرار دارد و پیش بینی می شود سال آینده به بازار عرضه شود.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر هادی فامیل قدکچی رییس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی روز سه شنبه، در یک نشست خبری، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی اظهار کرد: موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی بالغ بر 7 نوع فرآورده ی بیولوژیک واکسن و سرم های درمانی مربوط به بهداشت عمومی، دام و طیور را تولید می کند.

به گفته وی، دانش فنی موجود در این موسسه بیشتر از میزانی است که در جامعه برآورد شده و هم اکنون کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی به دنبال کسب این دانش از ما هستند.

وی با اشاره به تولید تخم مرغ SPF افزود: موسسه رازی 7 نوع واکسن پزشکی را از 9 فرآورده تولید می کند که از آن جمله می توان به واکسن های DTT ، MMR، فلج اطفال و سرم های درمانی ضد مارگزیدگی و عقرب گزیدگی اشاره کرد.

قدکچی خاطرنشان کرد: هم اکنون بر روی تولید واکسن تب برفکی روغنی با همکاری نماینده ی سائو کار می کنیم که در مرحله ارزیابی آزمایشگاهی قرار دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عرضه واکسن «لپتوسپیروز» انسان و دام در سال آینده / واکسن تب برفکی روغنی، در مرحله آزمایش

عرضه واکسن «لپتوسپیروز» انسان و دام در سال آینده / واکسن تب برفکی روغنی، در مرحله آزمایش