مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 بهمن 1391 ساعت 15:502013-01-30سياسي

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران: فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز جامعه امروز است


استاد دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: فراوانی علاقه مندان برای یادگیری و ارتباط با آی‎تی نشان از ظرفیت بالا و پتانسیل فراوان در جهت پیشرفت در این حوزه است.

- " از گرگان، علی اکبر جلالی عصر امروز در جمع دست‎اندرکاران نخستین جشنواره وبلاگ نویسی روستایی استان گلستان اظهار داشت: نیاز به اطلاعات و ارتباطات است که جامعه را به سوی وبلاگ‎نویسی می‎کشاند و باعث می‎شود تا وارد عرصه فضای وبلاگ‎نویسی به عنوان تخته سیاه جهانی برویم و دانستنی‎های خود را به اشتراک بگذاریم و از علم و داده‎های دیگران هم استفاده کنیم.

وی ادامه داد: اگر می‎خواهیم در دنیا از نظر اطلاعات و انتقال فرهنگ و دانسته‎ها حرف اول را بزنیم و برای اینکه آن قدر اطلاعات به زبان فارسی زیاد شود که دنیا محتاج استفاده از مطالب فارسی شوند، این انتظار می‎رود که وبلاگ‎نویسان در این عرصه فعال‎تر و پررنگ‎تر باشند.

* سیستم شهروند الکترونیک راه‎اندازی و قابل استفاده است متخصص فناوری و علوم اطلاعات و ارتباطات خاطرنشان کرد: در حال حاضر در گرگان سیستمی با نام شهروند الکترونیک راه‎اندازی شده است که یک سیستم کاملاً بومی و پرکاربرد برای جامعه امروز است.

وی تصریح کرد: شهروند الکترونیک سیستمی است که هر شهروند می‎تواند یک وبلاگ یا یک صفحه اختصاصی برای خودش داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران: فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز جامعه امروز است

استاد دانشگاه علم و صنعت ایران: فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز جامعه امروز است