مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 بهمن 1391 ساعت 11:132013-01-21اقتصادي

افزایش 43 درصدی مهاجرت کندوداران به فارس


با پایان فصل مهاجرت زنبورداران کشور به مناطق گرمسیر فارس بیش از 415 هزار کلنی زنبور عسل در این استان اسکان یافتند .

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی فارس گفت: چهارمحال بختیاری، اصفهان و مرکزی از مناطق مهاجر فرست برای فارس است که مهاجرت کلنی ها امسال 43 درصد بیشر از مدت مشابه پارسال است .

آقای صادقی با اشاره به اینکه فارس4 هزار و100زنبورستان و 308 هزارکلنی زنبورعسل است افزود: در این زمینه 4 هزار زنبوردار به صورت دائم و فصلی مشغول هستند .

او گفت : در فارس سالانه 2 هزار و 500 تن عسل تولید و پیش بینی می شود این میزان امسال به 2 هزار و 800 تن عسل برسد.

در فارس از هر کندو 15کیلوگرم عسل برداشت می شودکه 3 کیلوگرم بیشتر از میانگین کشوری است .

آقای منصوری کارشناس زنبور عسل جهاد کشاورزی فارس گفت : با توجه به تنوع گیاهی موجود در استان عسل بسته به نوع گیاهی که زنبور تغذیه می کند از نظر مزه و موادمعدنی متفاوت است .

از جمله عسلها ، عسل نارنج ، گون ، کنار و گیاهان ترکیبی است که مرغوبترین آن عسل گون و کنار دارای 2 و نیم درصد قند ساکارز است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 43 درصدی مهاجرت کندوداران به فارس

افزایش 43 درصدی مهاجرت کندوداران به فارس