مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 دی 1391 ساعت 11:552013-01-18سياسي

امام جمعه آستارا: ساکتین فتنه حق شرکت در انتخابات را ندارند


ساکتین، سران و حامیان فتنه حق شرکت در انتخابات را ندارند.

- " از آستارا، کاظم حافظ نیا امروز در خطبه های نماز جمعه این شهر با تسلیت شهادت امام حسن عسگری (ع) و تبریک آغاز امامت حضرت مهدی (عج) اظهار کرد: لقب پر افتخار خاتم الاوصیاء از ویژگی های شخصیت والای حضرت مهدی (عج) است.

وی امامت مهدی (عج) را آغاز دوره حیاتی و مهم در تاریخ جهان اسلام عنوان کرد و افزود: ولایت امام زمان (عج) به عنوان سرپرست و حاکمیت بر جامعه، راهنمای انسان ها در تمام ابعاد است.

حافظ نیا همچنین با تبریک فرا رسیدن ولادت رسول اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت، تصریح کرد: دشمن با وحدت شیعه و سنی نمی تواند اتحاد آنها را از بین ببرد.

امام جمعه آستارا افرادی که بین اهل سنت و شیعه تفرقه می اندازد را مزدور دشمن دانست و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با ایجاد وحدت و همبستگی بین شیعه و سنی دشمنان را برای دستیابی به هدف شوم آنها ناکام گذاشته است.

وی در ادامه با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در خرداد سال آینده، بیان کرد: مردم با حضور پرشور و حداکثری خود در انتخابات سال آینده بار دیگر پاسخ محکمی به ادعاهای واهی دشمنان می دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه آستارا: ساکتین فتنه حق شرکت در انتخابات را ندارند

امام جمعه آستارا: ساکتین فتنه حق شرکت در انتخابات را ندارند