مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 دی 1391 ساعت 12:352013-01-14فرهنگي

فیلم های بی مجوز داخلی کم بود، خارجی ها هم آمدند


قصه وقایع غیر عادی سینمای ایران نه تنها در ماه های پایانی سال جاری بلکه در سال پیش رو نیز همچنان سر دراز خواهد داشت.

- "، روزنامه جوان نوشت: در فرآیند الک شدن آثار ارسالی به جشنواره فیلم فجر که در نهایت 26 اثر سینمایی را به گود بزرگ ترین رویداد بین المللی سینمایی ایران راه داد، سه فیلم لرزاننده چربی ، گس و قصه ها از چرخه خارج شدند.

آثاری که با بر هم زدن تمام خط کشی ها و قراردادهای همیشگی فرآیند کسب مجوز و ساخت فیلم در ایران، ابتدا به شکلی زیرزمینی ساخته شده اند و سپس درصدد کسب مجوز از ارشاد برآمده اند و این موضوع در کنار گاف بزرگ من نسرین هستم فیلمی ایرانی – انگلیسی که نهادهای نظارتی سینمای ایران را دور زده و فرآیند ساختی مشابه داستان ساختگی آرگو را پشت سر گذاشته است، جملگی حکایت از این دارند که قصه وقایع غیرعادی سینمای ایران نه تنها در ماه های پایانی سال جاری بلکه در سال پیش رو نیز همچنان سر دراز خواهد داشت.

بنا بر این گزارش، شهر بی قانون سینمای ایران در سال جاری شاهد وقوع حوادث نادر و عجیبی بوده است.

در کنار تمام قانون گریزی ها و دور زدن های غیرقانونی که گاه با وساطت افراد با نفوذ رنگ و نمای قانونی به خود گرفته اند، ظهور سه فیلم سینمایی لرزاننده چربی ، گس و قصه ها حاکی از بروز جریانی سنت شکن در سینمای کشور است که کنار آمدن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فیلم های بی مجوز داخلی کم بود، خارجی ها هم آمدند

فیلم های بی مجوز داخلی کم بود، خارجی ها هم آمدند