مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 دی 1391 ساعت 11:362013-01-13اقتصادي

وجود بیش از 300 گونه گیاهی در دامغان


رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از شناسایی بیش از 300 گونه گیاهی در سطح این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، حسین شوکتی نیا با اشاره به شناسایی بیش از 300 گونه گیاهی در شهرستان دامغان، افزود: شهرستان دامغان با وسعتی معادل یک میلیون و 360 هزار هکتار به علت واقع شدن در شرایط توپوگرافی و اقلیمی متفاوت از کویر مرکزی و استپی جنوب تا ارتفاعات البرز و مجاور بودن با ناحیه خزری در شمال دارای تنوع گونه های گیاهی است.

وی اضافه کرد: در مناطق جنوبی دامغان به علت بالا بودن املاح خاک و کمبود نزولات آسمانی باعث رویش گیاهان شورپسند و مقاوم به خشکی از جمله تاغ، گز، پسته وحشی(بنه)، بادام کوهی، انواع شوره، اردلک، اسفند، سلم شده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان افزود: عمده گونه های گیاهی علاوه بر حفاظت خاک و تلطیف هوا و تسهیل نفوذ آب در خاک و علوفه برای تغذیه دام و ایجاد تفرجگاه مناسب و تعدادی از گونه های نیز دارای خواص دارویی هستند.

شوکتی نیا، گفت: برای گونه های دارویی موجود در سطح شهرستان دامغان طرح های بهره برداری تهیه و در سال های مناسب آب و هوایی بهره برداری با صدور مجوزهای لازم انجام خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وجود بیش از 300 گونه گیاهی در دامغان

وجود بیش از 300 گونه گیاهی در دامغان