مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 دی 1391 ساعت 11:582013-01-05اقتصادي

تامین 90 میلیون متر مکعب آب سطحی در مازندران


مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به عدم استفاده صحیح از آبهای سطحی استان، پیش بینی کرد در صورت تحقق برنامه باید در پایان دولت دهم به تامین 90 میلیون متر مکعب آب سطحی برسیم.

- رمضان طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای بیش از سه میلیون نفر جمعیت مازندران، 9.

5 میلیون متر مکعب آب تصفیه شده داریم که متأسفانه نتوانستیم از آبهای سطحی مازندران استفاده بهینه کنیم.

وی افزود: امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان دولت دهم، 90 میلیون متر مکعب آب سطحی ذخیره شده داشته باشیم.

مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به اینکه آب منطقه ای مازندران در حال حاضر 235 میلیون متر مکعب آب شهرها و 110 میلیون متر مکعب آب روستاها را تأمین می کند تصریح کرد: تصفیه خانه آب شرب رامسر دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در مورد تصفیه خانه آب شرب رامسر گفت: این پروژه با هدف تامین تصفیه و توزیع آب کشاورزی و آشامیدنی شهرهای رامسر، کتالم و سادات شهر برای افق سال 1405 برای جمعیت 200 هزار نفر و ظرفیت 410 لیتر در ثانیه احداث شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین 90 میلیون متر مکعب آب سطحی در مازندران

تامین 90 میلیون متر مکعب آب سطحی در مازندران