مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 دی 1391 ساعت 10:502013-01-01اقتصادي

وزیر نفت خبرداد انقلاب صنعتی در 12 استان غربی کشور


باراه اندازی خط اتیلن غرب یک انقلاب صنعتی در 12 استان کشور ایجاد می شود.

- " رستم قاسمی صبح امروز در مراسم افتتاح پتروشیمی کرمانشاه گفت: چند روز پیش در 1000 کیلومتری کرمانشاه در عسلویه، 2 طرح عظیم پتروشیمی کاویان و خط لوله اتیلن غرب افتتاح شد و امروز نخستین مجتمع پتروشیمی غرب کشور که از خوراک تولیدی پتروشیمی کاویان تغذیه می شود به بهره برداری رسید.

وزیر نفت ادامه داد: با ابتکار هوشمندانه دولت در اجرای خط لوله اتیلن غرب که طولانی ترین خط لوله انتقال اتیلن در جهان است، 12 استان کشور از مزایای نفت و گاز که در جنوب کشور متمرکز است بهره مند می شوند.

قاسمی با تشریح اینکه بسیاری از واحدهای پتروشیمی را می توانستیم در همان جنوب بسازیم، اظهار کرد: این ابتکار دولت بود که برای تغییر چهره صنعتی در 12 استان کشور خط لوله اتیلن غرب را احداث کرده و در مسیر آن ده ها مجتمع پتروشیمی را راه اندازی کند.

وزیر نفت با اشاره به حجم اجرای پروژه انتقال خط لوله اتیلن گفت: برای اجرای این طرح بیش از 60 میلیون مترمکعب خاکبرداری انجام شد که معادل چندین سد بزرگ است.

عضو کابینه دولت دهم با تاکید بر اینکه پتروشیمی یک مزیت بزرگ برای کشور است که دولت به آن توجه خاص دارد، افزود: هم اکنون دولت بستر لازم برای ایجاد صدها کارخانه و صنایع تکمیلی مرتبط با صنعت پتروشیمی ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر نفت خبرداد انقلاب صنعتی در 12 استان غربی کشور

وزیر نفت خبرداد انقلاب صنعتی در 12 استان غربی کشور