مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 دی 1391 ساعت 11:412012-12-31سياسي

عضو شورای شهر سمنان:مردم در انتخابات شوراهابه افرادکارآمدو به دور از جنجال های رای بدهند


یک عضو شورای اسلامی شهر سمنان گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا سیاسی نیست و مردم باید در این انتخابات به افراد لایق، کارآمد و به دور از جنجال های سیاسی رأی بدهند.

عالمی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، افزود: شورای اسلامی شهر و روستا وقتی در کنار انتخابات ریاست جمهوری قرار می گیرد، سیاسی می شود و این ضرر دارد، زیرا کاندیداهای شوراهای شهر و روستا در سایه انتخابات ریاست جمهوری گم می شوند و انتخاب برای مردم سخت می شود.

وی با اشاره به این که دور سوم شوراهای اسلامی شهر و روستا حدود 6 سال به طول انجامید، ابراز عقیده کرد: اعضای دور سوم شورای شهر و روستا حدود 2 سال به مردم تحمیل شدند، بهتر این بود که انتخابات دور چهارم شهر و روستا در زمان مقرر برگزار می شد و نظر مردم هم همین بود.

عضو کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر سمنان خاطر نشان کرد: نقش و وظیفه شورا، نظارت بر کلیه فعالیت ها و خدمات سازمان های زیر نظر شهرداری هاست و وظیفه سیاسی ندارد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضو شورای شهر سمنان:مردم در انتخابات شوراهابه افرادکارآمدو به دور از جنجال های رای بدهند

عضو شورای شهر سمنان:مردم در انتخابات شوراهابه افرادکارآمدو به دور از جنجال های رای بدهند