مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 دی 1391 ساعت 11:102012-12-30پزشكي

معاون مرکز بهداشت خوزستان: مصرف غذاهای بومی و سنتی آشتی با فرهنگ است


معاون فنی و بهداشت مرکز بهداشت خوزستان گفت: غذاهای بومی و سنتی آشتی و پیوند با فرهنگ است که باید جوان ها را با آنها آشنا کنیم.

- " از اهواز، پژمان بختیاری نیا ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته آموزشی بسیج تغذیه اظهار داشت: اگر نقاط ضعف غذاهای بومی و سنتی برطرف شود می توانند جایگزین خوبی برای غذاهای آماده و صنعتی باشند.

وی بیان داشت: مقوله تغذیه، ریشه در عوامل و متغیرهای اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، اقلیمی و کشاورزی و عادات غذایی مثل گنجینه های فرهنگی نسل به نسل منتقل می شوند و در روند زمانی تکامل می یابند.

بختیاری نیا گفت: نگاهی به طیف غذاهای سنتی نشان می دهد این غذاها ترکیب های اعجاب آوری از مواد مغذی هستند که متناسب با منطقه جغرافیایی در کنار هم قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه مصرف غذاهای غیرخانگی در میان خانواده ها افزایش یافته است خاطر نشان کرد: امروزه با تغییر سبک زندگی، خانواده ها به سمت مصرف زدگی پیش رفته اند و با مشغله هایی که برای افراد جامعه خصوصا بانوان ایجاد شده عادات غذایی تغییر کرده و وقت کمتری صرف تهیه غذا در خانه می شود.

معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان هدف از نامگذاری این هفته را آموزش تغذیه صحیح به خانواده ها دانست و تاکید کرد: باید آموزش داده شود که آنچه در خانه تهیه می شود به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون مرکز بهداشت خوزستان: مصرف غذاهای بومی و سنتی آشتی با فرهنگ است

معاون مرکز بهداشت خوزستان: مصرف غذاهای بومی و سنتی آشتی با فرهنگ است