مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 دی 1391 ساعت 05:162012-12-29سياسي

یک فعال دانشجویی: 9 دی درس عوام به خواص در زمینه بصیرت بود


معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با اشاره سالروز 9 دی، گفت: 9 دی درس عوام به خواص در زمینه بصیرت بود.

میلاد رمضان پور در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه "در حوادث 88 اگر خواص با مردم صحبت می کردند، جو کشور آرام می شد و کار به جایی نمی رسید که فتنه 8 ماه ادامه یابد"، افزود: 9 دی به یک شاخص برای مردم تبدیل شده است و اکنون می توان خواص را با 9 دی سنجید و باید توجه کرد که تا آن زمان چه مواضعی گرفتند.

وی اضافه کرد: خواص در فتنه سردسته بودند؛ عده ای فتنه گری می کردند که تکلیف آنها روشن بود، عده ای در خدمت نظام بودند که مواضع مناسبی اتخاذ کردند و دسته سوم خواص، کسانی بودند که مواضع دوپهلو می گرفتند یا ساکت بودند که تکلیف آنها با نظام مشخص نیست.

رمضان پور همچنین با تاکید بر اینکه "مردم همیشه پای انقلاب ایستاده اند"، تصریح کرد: نباید این تصویر ایجاد شود که همیشه منتظر واکنش مناسب مسئولان باشیم.

این فعال دانشجویی در پایان گفت: مسئولان، فتنه را به عنوان شاخصی برای ارزیابی کسانی که قصد حضور در انتخابات دارند، قرار دهند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک فعال دانشجویی: 9 دی درس عوام به خواص در زمینه بصیرت بود

یک فعال دانشجویی: 9 دی درس عوام به خواص در زمینه بصیرت بود