مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 دی 1391 ساعت 15:312012-12-24حوادث

جزییات فرونشست در حوالی تخت جمشید


مدیر کل گروه زمین شناسی مهندسی و مخاطرات سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با تاکید بر اینکه فرونشست در دشت کوربال استان فارس بوده است، گفت: پدیده فرونشست زمین ارتباطی با رخ دادن زمین لرزه ندارد.

مهندس محمد جواد بلورچی در گفتگو با خبرنگار مهر، پدیده فرونشست زمین را ناشی از برداشت آبهای زیر زمینی بیشتر از میزان بارندگی های کشور دانست و افزود: زمانی که میزان برداشت از آبهای زیر زمینی بیشتر از میزان تغذیه آبخوانها باشد، سطح آب زیر زمینی پایین رفته و فرونشست رخ خواهد داد.

وی برداشت آبهای زیر زمینی را به دلیل فعالیتهای کشاورزی عنوان کرد و اظهار داشت: نتیجه این پدیده این شده است که آبخوانهای کشور نرخ نزولی را طی می کنند و سطح آبهای زیر زمینی کاهش می یابد.

مدیر کل گروه زمین شناسی مهندسی و مخاطرات سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور ادامه داد: زمانی که آبخوان برای مدت طولانی از آب خالی بماند، فضاهایی که با آب پر بودند به تدریج بسته می شوند و سطح زمین نشست می کند.

اثرات فرونشست بر منطقه تخت جمشید بلورچی با اشاره به انتشار خبری در زمینه فرونشست در منطقه تخت جمشید، خاطرنشان کرد: یکی از فرونشست هایی که در استان فارس رخ داده است در دشت کوربال بوده نه در منطقه تخت جشمید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات فرونشست در حوالی تخت جمشید

جزییات فرونشست در حوالی تخت جمشید