مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 دی 1391 ساعت 12:002012-12-23سياسي

حجت الاسلام قرائتی: نهضت سوادآموزی هیچ گاه وارد مسائل سیاسی نشده است


حجت السلام والمسلمین محسن قرائتی گفت: سازمان سوادآموزی ایران همواره گوش به فرامین رهبری هست و هیچ گاه در مسائل سیاسی وارد نشده است.

- به گزارش باشگاه خبری فارس توانا ، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در دیدار معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان سوادآموزی کشور و جمعی از مسئولان آموزش و پرورش استان قم با آیت الله نوری همدانی با اشاره به هفتم دی ماه، سالروز فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی، گفت: در اوایل انقلاب نیمی از مردم ایران بیسواد بودند اما امروز آمار بیسوادی در کشور به 10 درصد کاهش یافته است.

وی افزود: مربیان نهضت سوادآموزی در اوایل انقلاب با تحمل سختی های فراوان و مسافرت در راه های پر برف و یخ به روستاهای دور و نزدیک کشور مهاجرت کرده و خواندن و نوشتن را به مردم یاد می دادند.

حجت السلام والمسلمین قرائتی با بیان اینکه نهضت سواد آموزی نهادی مقدس و به دور از مسائل حاشیه ای به کار خود پرداخته و همچنان مسیر خود را به دور از مسائل سیاسی ادامه می دهد، اظهار داشت: سازمان سوادآموزی ایران همواره گوش به فرامین رهبری بوده و هست و هیچ گاه در مسائل سیاسی وارد نشده است.

وی با بیان اینکه مربیان نهضت سوادآموزی حتی در دوران دفاع مقدس هم با حضور در جبهه ها وظیفه خود را انجام می دادند، ادامه داد: این مرب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حجت الاسلام قرائتی: نهضت سوادآموزی هیچ گاه وارد مسائل سیاسی نشده است

حجت الاسلام قرائتی: نهضت سوادآموزی هیچ گاه وارد مسائل سیاسی نشده است