مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 دی 1391 ساعت 12:002012-12-22فرهنگي

رییس اداره ارشاد خلخال: تات زبان های خلخال صاحب واژه نامه تاتی شدند


رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خلخال از رونمایی کتاب واژه نامه تاتی کلور شاهرود خلخال خبر داد.

- سید احمد معصومی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اردبیل از رونمایی کتاب واژه نامه تاتی کلور شاهرود خلخال خبر داد و اظهار داشت: لغات ریشه ای زبان تات در این کتاب 665 صفحه ای گردآوری شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان خلخال به لحاظ داشتن اقوام و قبایل مختلف از جمله قوم تات در بخش شاهرود خلخال و داشتن بیش از 10 روستایی که به زبان تات سخن می گویند، خاطرنشان کرد: زبان مردم بخش شاهرود خلخال به دلیل نزدیک بودن به استان گیلان از زبان گیلگی و تالشی تاثیر پذیرفته است و شاخه ای از این زبان نیز در بخش شاهرود خلخال رایج شده و سالیان دراز نسل به نسل انتقال یافته است.

وی گفت: این کتاب که تالیف میرداماد بزرگ زاده است با حضور جمعی از مسئولان شهرستان در محل شهرداری شهر کلور رونمایی شد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خلخال یادآور شد: مولف کتاب سعی کرده است تمامی لغات، اصطلاحات و کلمات فرهنگ تات را به زبان فارسی صریح ترجمه کرده و به ترتیب حروف ثبت کند.

معصومی بیان داشت: خداوند متعال به شان و مقام عالم و متعلم عنایت خاصی مبذول داشته است و می خواهد چشم بصیرت انسان را در برابر حقایق عالم هستی باز کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اداره ارشاد خلخال: تات زبان های خلخال صاحب واژه نامه تاتی شدند

رییس اداره ارشاد خلخال: تات زبان های خلخال صاحب واژه نامه تاتی شدند