وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش نام آوران حوزه علمیه اصفهان به سیره ائمه اطهار(ع) در عرصه تجلیل از دانشمندان و تلاشگران عرصه علوم الهی ابراز داشت: این گونه همایش ها از این منظر مقدس است که در ادامه احیای سیره اهل بیت طاهرین است.
مسؤول بسیج طلاب و روحانیون سپاه نبی اکرم(ص) کرمانشاه گفت: شهید محمد جهان آرا و هم رزمان او که توانستند در مقابله هجمه سنگین عراق بیش از یک ماه خرمشهر را با امکانات اولیه نظامی نگه دارند بزرگترین سند مظلومیت نیروهای انقلابی و خیانت نیروهای لیبرال حاکم بود.
معاون فرهنگی سپاه در همایش حزب الله سایبر گفت: ما در عرصه فرهنگی مشکل کم کاری، خلاء هم افزایی و خلاء هم کاری داریم، ما اکنون دارای توانی هستیم که می توانیم دنیا را تغییر دهیم و مسیر حرکت به سمت قله ها به برکت مجاهدت های نسل قبلی هموار است.
«شیوه های تربیت خویشتن در نهج البلاغه» عنوان کتابی است که از سوی انتشارات دِهسَرا راهی بازار نشر شده است. معلمان می توانند همزمان با ایفای نقش آموزشی خود در کلاس درس با بهره مندی از آموزه های نهج البلاغه به تربیت و پرورش دانش آموزان نیز بپردازند.
آیین رونمایی از کتاب «رهاوردی نوین در تولید علم» اثر مصطفی آقامحمدلو روز شنبه، 6 خرداد ماه برگزار می شود. به گفته مولف، در این کتاب از «توحید» به عنوان یک معیار علمی کمک گرفته شده است تا راهی نو در تولید علم به دست آید.
نشست بررسی کتاب «مفاهیم تاریخی فلسفه 2» برگزار شد. محمدرضا بهشتی در این نشست گفت: از موسیقی باروک می توان به خوبی اندیشه وحدت در کثرت را دریافت، لایب نیتس نیز متعلق به همان دوره تاریخی است و شبیه این اندیشه در فلسفه او نیز وجود دارد.
حجت الاسلام نظری اظهار داشت: سوم خرداد، یادآور جانفشانی ها، رشادت ها و ایثارگری دلاور مردانی است که فارغ از دنیا و در دفاع از حریم ارزش ها توانستند حماسه ای تاریخی خلق کنند.
کتاب «تازه ترین ورق پاره های زندگی» را «راب گیلبرت» به رشته تحریر درآورده و علی اکبر راستکار محمودزاده به زبان فارسی برگردانده است. این نوشتار به زودی از سوی نشر فروغ آزادی تبریز روانه بازار کتاب خواهد شد.
نعمت الله کاظمی فرامرزی، مردم شناسی را علمی می داند که بیشترین کاربرد را در حفظ و تعالی فرهنگ و همچنین توسعه صنعت دارد. وی معتقد است که دانش مردم شناسی به حدی به صنعت نزدیک است که حتی می توان آن را در زمره علوم مهندسی قرار داد.